ipa foto Ignasi Pérez Arnal

Com a soci fundador de BIM Academy -empresa dedicada a la transformació i a l’optimització dels diferents perfils BIM, a la consultoria per a la implementació experiencial de BIM en empreses i a la creació d’esdeveniments BIMBA- és el creador i director de continguts de l’European BIM Summit.

Pertany a diverses organitzacions: a la Comissió Construir el Futur (CCF) recolzada per l’ITeC i a la Comissió de l’Estratègia Nacional Espanyola esBIM. Ha estat ponent en els congressos EUBIM 2013 i 2014, és Director del Executive BIM Programme for Owners and Developers d’eZigurat, és Director del Màster BIM PCM de la Universitat de Cantàbria, del Màster Aplicacions BIM en Patrimoni Històric de la Universitat de Burgos i del màster Urbantic de l’École des Ingenieurs de la Ville de Paris en la seva edició en castellà. “Sènior Visiting Professor” del Dipartimento di Architettura i Pianificazione (Progettazione territoriale Urbana Ambientale-PTUA) de la Università degli Studi di Sassari amb seu a l’Alguer (Sardenya, Itàlia) i director dels cursos BIM per a Enginyers (CETOP) i per constructores ( Fundació Laboral de la Construcció).

BIM Academy pertany a WITS Institute, una organització que, a partir d’entendre què passa “avui” en la societat i atendre la seva evolució, actua a través de la formació i l’educació de les persones per a trans-formar-les. Aquest propòsit va donar peu a crear una divisió anomenada BIM Academy convertida després de quatre anys en un referent a escala internacional.

 


Sesiones relacionadas

Ver horario completo